'Al zeven scheidsrechters zeker van EK 2008'

28 november 2007, 12:56   Bijgewerkt: 28 november 2007, 16:48

Frank de Bleeckere is één van de zeven scheidsrechters die al zeker is van deelname aan het EK van 2008. Dat schrijft de Italiaanse krant Gazzetta dello Sport woensdag. Naast de Belg zouden ook Mejuto Gonzalez (Spa), Rosetti (Ita), Michel (Svk), Vassaras (Gri), Ovrebo (Noo) en Busacca (Zwi) al verzekerd zijn van een plekje in het scheidsrechterskorps voor het toernooi in Oostenrijk en Zwitserland.

De Bleeckere zelf, die momenteel in Spanje is voor de Champions League-wedstrijd tussen Valencia en Schalke 04, zegt van niets te weten. "Volgens mij worden de scheidsrechters voor het EK pas op 19 december bekendgemaakt. Ik ben nu in Valencia en wil hier niet officieel op reageren", zegt hij tegen Sporza.

Ook Duitsland zou, volgens de Gazzetta, sowieso een arbiter mogen afvaardigen. Het is alleen nog de vraag of dit Herbert Fandel of Wolfgang Stark wordt. Namens Nederland zijn Eric Braamhaar en Pieter Vink in de race. Of één van hen daadwerkelijk naar het EK in de Alpenlanden mag, wordt half december duidelijk.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen