Van der Vaart lijkt toch klaar voor UEFA Cup

Ger
15 augustus 2007, 21:28

Ondanks een rugblessure is Rafael van der Vaart met zijn club Hamburger SV naar Hongarije gevlogen. De Oranje-international deed zelfs mee op de afsluitende training. "Als ik me morgen zo voel als nu kan ik gewoon spelen", zei hij na afloop.

De aanvallende middenvelder tilde dinsdagavond zijn zoontje op, waarna het in zijn rug schoot. HSV speelt donderdag in de voorronde van de UEFA Cup tegen Honved Boedapest. Voor Van der Vaart zou de blessure wel gunstig kunnen uitpakken. De aanvoerder wil dolgraag naar de Spaanse club Valencia, maar kan voor die club niet meer in Europees verband uitkomen, als hij donderdagavond speelt.

"Het is toevallig", zegt zijn zaakwaarnemer, "Maar toch is het een echte blessure. De doktoren hebben hem onderzocht en zij zeggen dat er iets aan de hand is."

Het merendeel van de lezers van Bild wil niet eens dat Van der Vaart nog in actie komt voor HSV. Dat bleek uit een poll van de krant. 'Wie op deze manier met HSV omgaat, moet weg', zo oordeelde Bild. 63 procent van de stemmers is het daar mee eens.

HSV moet het donderdag ook stellen zonder Joris Mathijsen. De verdediger blijft achter in Duitsland omdat zijn vrouw hoogzwanger in het ziekenhuis ligt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen