Van der Vaart: "Ik wil absoluut naar Valencia"

13 augustus 2007, 20:18   Bijgewerkt: 13 augustus 2007, 20:26

Rafael van der Vaart is teleurgesteld in de clubleiding van Hamburger SV. De middenvelder wil naar Valencia, maar het bestuur van de Duitse club wees maandag een bod van veertien miljoen euro van de Spaanse topclub resoluut af. "Ik wil absoluut weg, Valencia is mijn droom. Als ik in Hamburg moet blijven, zal dat pijnlijk zijn", zegt Van der Vaart in het Hamburger Abendblatt

Eerder vandaag liet Dietmar Beiersdorfer, de technisch directeur van Hamburger SV, weten dat een vertrek van Van der Vaart onbespreekbaar is. "We hebben Valencia laten weten dat we Rafael niet zullen verkopen. En dat hebben we hem in een persoonlijk onderhoud ook gezegd. Hij heeft een belangrijke rol in onze plannen. Daar kan de aanbieding van Valencia niets aan veranderen. Hoeveel geld ze bieden, is niet belangrijk. We hebben steeds gezegd dat we Rafael van der Vaart op dit moment niet zullen verkopen", meldde hij op de site van HSV.

Van der Vaart speelt sinds medio 2005 voor Hamburger SV. Sindsdien is hij uitgegroeid tot aanvoerder én de grote smaakmaker van de Noord-Duitse club.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen