"Hamburger SV is arrogant en komt afspraken niet na"

14 augustus 2007, 14:28   Bijgewerkt: 14 augustus 2007, 14:46

Rafael van der Vaart kan het nog altijd niet verkroppen dat Hamburger SV het bod van Valencia zomaar van tafel geveegd heeft. De middenvelder noemt het 'arrogant' dat de Duitsers niet eens willen praten met de leiding van de Spaanse club. Zelf wil hij namelijk niets liever dan een transfer naar Valencia. "Mijn opa en oma wonen in Valencia. Ze zijn al tachtig jaar oud en het is hun droom om mij in Spanje te zien voetballen", vertelt de international.

"Ik ben boos, dat Hamburger SV Valencia de deur gewezen heeft", zegt Van der Vaart dinsdag in het Hamburger Abendblatt. "Het is arrogant dat ze niet eens willen praten, op deze manier helpen ze mijn droom om zeep. Bovendien komen ze eerder gemaakte afspraken niet na. Eerder hadden we immers afgesproken dat de club mee zou werken, als ik een aanbieding van een mooie club uit Spanje zou krijgen."

De clubleiding van Hamburger SV lijkt niet onder de indruk van deze woorden van Van der Vaart. "Het kan niet zo zijn dat iedere speler die graag weg wil, ook zomaar vertrekt. We kunnen een voorbeeld nemen aan Bayern München, dat Owen Hargreaves vorig jaar ook aan zijn contract hield. Spelers moeten geduld hebben", zegt Horst Becker, bestuurslid van de Noord-Duitse UEFA Cup-deelnemer.

Van der Vaart heeft inmiddels laten weten dat hij niet alles in het werk zetten om een transfer te forceren. "Mocht ik moeten blijven, dan zal ik me wel gewoon voor 100 procent blijven inzetten. Ik zal deze ploeg en mijn teamgenoten niet in de steek laten."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen