'Big Sam' zoekt verdedigers en vreest vertrek Martins

17 juli 2007, 09:36

Newcastle United hoopt zich op korte termijn te kunnen versterken met één of meerdere verdedigers. De nieuwe manager Sam Allardyce haalde eerder deze zomer al Mark Viduka, Joey Barton, David Rozehnal en Geremi naar St. James' Park, maar is nog niet tevreden. "We hebben nog wat kwaliteit nodig", vindt hij.

Veel mensen zien Newcastle, door de aankopen die gedaan zijn, als één van de teams die komend seizoen wel eens verrassend sterk voor de dag zou kunnen komen. Big Sam Allardyce tempert die verwachtingen echter. "Pas als we nog drie of vier goede verdedigers erbij hebben, hebben we een team om rekening mee te houden. Ik hoef geen grote sterren, ik wil gewoon solide en betrouwbare verdedigers."

Tussendoor vreest Allardyce ook nog dat hij zijn beste speler, spits Obafemi Martins, wel eens kwijt zou kunnen raken. "Momenteel speelt er nog niets, maar zolang de transfermarkt open is, is er van alles mogelijk. Hij heeft een clausule waardoor hij te allen tijde kan vertrekken, dus voorlopig kan ik niets anders doen dan hopen dat hij blijft. Maar we moeten reëel zijn, er is altijd een kans dat hij vertrekt."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen