Totti vindt duel met Manchester specialer dan WK-finale

10 april 2007, 12:03

De aankomende Champions League-wedstrijd tegen Manchester United is ontzettend belangrijk voor AS Roma-vedette Francesco Totti. Dat liet de Italiaan in een interview weten. Totti ging zelfs zo ver de ontmoeting met de ploeg van Sir Alex Ferguson boven de WK-finale in Duitsland te plaatsen. 

"Ik moet toegeven dat ik ontzettend uitkijk naar deze wedstrijd, nog meer dan ik uitkeek naar de finale van het wereldkampioenschap in Duitsland afgelopen zomer", gaf de Roma-aanvoerder toe. "Deze wedstrijd is niet alleen voor mij als Roma-speler van belang. Hij is vooral belangrijk voor mij als AS Roma-fan", motiveerde de Italiaan. 

"Als we Manchester verslaan is het logisch dat we onze doelen richten op de finale in mei", aldus de 30-jarige spelmaker die op tijd fit hoopt te zijn voor de ontmoeting met de Engelsen. "Ik weet niet of ik op tijd fit ben om in de basis te starten. We zullen dinsdagochtend moeten kijken of dat verantwoord is."

AS Roma verdedigt dinsdag op Old Trafford een 2-1 voorsprong. In de thuiswedstrijd werden de Romeinse goals gemaakt door Vucinic en Taddei. Manchester United-spits Wayne Rooney nam de Engelse treffer voor zijn rekening.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen