Hamburger SV na zege op tiende plaats

1 april 2007, 19:11   Bijgewerkt: 1 april 2007, 19:31

Hamburger SV heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud. De ploeg van coach Huub Stevens, die ondanks privé-problemen gewoon op de bank zat, won zondag met 1-0 van VfL Wolfsburg. Door de overwinning stijgt HSV naar de tiende plaats in de Duitse competitie en zijn de degradatiezorgen even verleden tijd.

De zege van Hamburger SV, dat aantrad met Joris Mathijsen, Nigel de Jong en Rafael van der Vaart in de basis, kwam moeizaam tot stand. Pas na een uur maakte middenvelder Mehdi Mahdavikia het enige doelpunt van de wedstrijd. Hierna drong Wolfsburg, met de Nederlanders Kevin Hofland en Tommie van der Leegte in de basisformatie, nadrukkelijk aan. Via Marcelinho en Klimowicz was de ploeg zelfs dicht bij de gelijkmaker, maar zover liet HSV het niet komen.

Ook VfL Bochum pakte drie uiterst belangrijke punten. Subtopper Hannover 96 werd met 2-0 verslagen, door goals van Gekas en Epalle. Bochum klimt hierdoor boven de rode streep en staat nu vijftiende. Hannover blijf zevende in de Duitse Bundesliga.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen