Postma terug op het veld na beenbreuk

27 februari 2007, 09:53

ADO Den Haag kan binnenkort weer beschikken over Stefan Postma. De doelman heeft maandagavond zijn eerste minuten op het veld gemaakt nadat hij in september een dubbele beenbreuk opliep in het duel met PSV. Postma speelde mee met Jong ADO dat met 3-0 overtuigend won van Jong Omniworld.

"Het kan snel gaan. Ik heb de afgelopen weken nog wel pijnstillers geslikt, maar ik stond met een goed gevoel in het doel. Nee, angst had ik niet", aldus Postma op de site van ADO. De voormalig speler van Aston Villa vond het jammer dat hij niet zo veel te doen kreeg: "Het is alleen voor mij jammer dat Jong ADO met twee vingers in de neus kampioen wordt. Daardoor krijg je als terugkomende keeper niet zo veel te doen."

Postma is hoopvol over een rentree in het eerste elftal: "Ik zit nu op zestig procent en zal bij de beloften wedstrijdritme moeten opdoen. Volgende keer een uur en daarna misschien een hele wedstrijd." Overigens maakte ook 2e doelman Robert Zwinkels zijn rentree. Hij viel in de 2e helft in voor Postma. 

De Hagenaars trokken vorige week een nieuwe doelman aan in de persoon van Sergio Sanchez. Of zijn rol is uitgespeeld wanneer Postma en Zwinkels definitief in het eerste elftal terugkeren, is onbekend. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen