Laat doelpunt brengt Inter in problemen

21 februari 2007, 23:00   Bijgewerkt: 21 februari 2007, 23:05

Internazionale heeft verzuimd om een voorschot te nemen op een plaats in de kwartfinale. De Italianen waren in eigen stadion veel sterker dan Valencia, maar kwamen toch van een koude kermis thuis. Door een laat doelpunt werd het 2-2.

Inter kreeg thuis kans op kans, maar kwam pas na een half uur op voorsprong. Esteban Cambiasso kopte raak uit een vrije trap van Luis Figo die door spits Zlatan Ibrahimovic werd verlengd. Kort na zijn treffer ging Cambiasso naar de kant en kwam Dacourt het veld in. Na ruim een uur kwam Valencia op gelijke hoogte door een doeltreffende vrije trap van David Villa (1-1). Dankzij de Braziliaan Maicon leek Inter alsnog te winnen (2-1). Silva werkte evenwel in de 86e minuut opnieuw de Spaanse achterstand weg, 2-2.

In het duel tussen AS Roma en Olympique Lyon (0-0) ging het er stevig aan toe. De Engelse arbiter Michael Riley had alleen al in de eerste helft zes gele kaarten nodig om de wedstrijd in de hand te houden. Na de rust kwamen er nog vijf boekingen bij. Liefst acht spelers van Roma gingen op de bon. Doelpunten leverde het harde duel echter niet op.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl