Slecht debuut voor Dunga en Donadoni

16 augustus 2006, 23:02

Het debuut van Dunga als bondscoach van Brazilië heeft geen overwinning opgeleverd. De Goddelijke Kanaries kwamen, met PSV-doelman Gomes onder de lat, in Noorwegen niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel. Pedersen zette de Noren op voorsprong, waarna Daniel Carvalho in de tweede helft de gelijkmaker aantekende. Verder kwam Brazilië, dat aantrad zonder de meeste van haar sterren, niet. Voor doelman Heurelho Gomes betekende de wedstrijd zijn eerste optreden in de nationale ploeg.

Ook Italië kende geen gelukkige avond. De kersverse wereldkampioen trad met een B-elftal aan tegen Kroatië, dat tijdens het WK al in de eerste ronde sneuvelde. De reserves van Italië bleken niet sterk genoeg om overeind te bleven tegen de gretige Kroaten. Doelpunten van Eduardo Da Silva en Luka Modric in de eerste helft van de wedstrijd zorgden voor een 0-2 eindstand. De nieuwe bondscoach van Italië, Roberto Donadoni, had voor de wedstrijd vrijwel alle spelers uit de WK-selectie rust gegeven.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl