Mourinho: "Chelsea veel beter dan Manchester"

7 november 2005, 11:09

Twee nederlagen in een week tijd hebben het zelfvertrouwen van Chelsea-trainer Jose Mourinho geenszins aangetast. Na de Champions League-nederlaag tegen Betis (1-0) verloor de ploeg van de Portugese oefenmeester zondag met dezelfde cijfers van Manchester United, maar Mourinho maakt zich geen zorgen. "De overwinning van Manchester was puur geluk", vindt hij.

Chelsea verloor zondag met 1-0 van Manchester, dankzij een ietwat gelukkige kopbal van Fletcher. Mourinho vond deze uitslag echter geen goede weerspiegeling van de verhoudingen op het veld. "Manchester was zeker niet de beste ploeg", vindt Mourinho. "Ik denk dat Manchester nu weet waarom Chelsea regerend kampioen is en waarom we nu weer zo ruim bovenaan staan. Manchester heeft alleen gewonnen omdat ze zondag iets meer geluk hadden."

"Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar aan de andere kant ben ik ook trots op mijn spelers. We hebben er met de hele groep keihard voor gewerkt, we hadden het niet verdiend om te verliezen. Verliezen is nooit leuk, maar ik maak me absoluut geen zorgen over de toekomst", aldus de zelfverzekerde Mourinho.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen