Groep C: Barcelona schiet Panathinaikos af

Ger
3 november 2005, 00:35

Barcelona trakteerde het publiek in Camp Nou woensdagavond op een galavoorstelling. Tegen Panathinaikos scoorden de Catalanen er lustig op los: 5-0. Barça is door het uitstekende resultaat zeker van de laatste zestien.

Al binnen een minuut scoorde Van Bommel de openingsgoal. De middenvelder tilde de bal fraai over doelman Galinovic heen. In de eerste helft wisten ook Eto'o (twee keer) en Messi het net te vinden. Voor de Argentijn betekende het de eerste goal in de Champions League. In de tweede helft bepaalde Eto'o de eindstand op 5-0 met zijn schitterende derde treffer van de avond.

De ontmoeting tussen Werder Bremen en Udinese leverde zowaar nog meer doelpunten op. In een spannend duel wist de Duitse ploeg ternauwernood de punten in eigen huis te houden: 4-3. Net na rust kwam Werder op 3-0 en leek er geen vuiltje aan de lucht. De Italianen kwamen met drie treffers in zeven minuten toch nog op gelijke hoogte. Binnen zeven minuten zorgde Micoud voor de bevrijdende 4-3. Zowel Werder als Udinese en Panathinaikos staan nu op vier punten.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl