Spurs en Arsenal in evenwicht

Ger
29 oktober 2005, 16:19

Arsenal raakt steeds verder achterop in de race om het landskampioenschap. In de Londense derby speelde de ploeg met 1-1 gelijk tegen Tottenham Hotspur. Arsenal heeft al elf punten minder dan koploper Chelsea, dat zaterdag nog tegen Blackburn Rovers speelt.

De thuisploeg kwam al vroeg in de eerste helft op voorsprong door een treffer van verdediger King. Invaller Pires redde in de 77ste minuut een punt voor Arsenal. Bij de bezoekers speelde Bergkamp de hele wedstrijd. Van Persie mocht 25 minuten voor tijd invallen.

Trainer Jol van Tottenham Hotspur kon niet over Edgar Davids beschikken. De middenvelder was als gevolg van een vijfde gele kaart geschorst. De Spurs hebben drie punten meer dan Arsenal, maar ook een wedstrijd meer gespeeld.

Wigan Athletic gaf wederom een goed vervolg aan de verrassend goede competitiestart. De nieuwkomer in de Premier League versloeg Fulham (1-0) en staat nu op een gedeelde tweede positie op de ranglijst. Wigan dankte de zege aan een treffer van Chimbonda in de allerlaatste minuut. Arjan de Zeeuw speelde namens Wigan Athletic de hele wedstrijd.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl