Del Horno: "Chelsea wint alles dit seizoen"

6 oktober 2005, 05:00

Bij Chelsea loopt men momenteel over van het zelfvertrouwen. De Britse ploeg won tot dusver al haar wedstrijden in de nationale competitie en ook in de Champions League liggen de Londenaren op schema om de tweede ronde te bereiken. "We willen dit seizoen alles winnen", is de stoere praat van de Spaanse verdediger Asier del Horno.

Del Horno kwam deze zomer naar Chelsea en heeft zich direct opgewerkt tot een vaste waarde in de ploeg van trainer Jose Mourinho. Dat de Spanjaard niet op zijn mondje gevallen is, blijkt uit de verwachtingen die hij heeft voor de rest van het seizoen. "We kunnen dit seizoen alles winnen, ook de Champions League. Ons team bestaat louter uit echte winnaars en onze manager is ook een winnaar pur sang."

"Vorig seizoen hebben we één duel in de Premier League verloren en daarnaast één Champions League-wedstrijd", weet Del Horno. "Dit seizoen wil ik dat we het hele seizoen ongeslagen blijven. Ik weet dat ik de lat hiermee hoog leg, maar dit team is er klaar voor om geschiedenis te schrijven."

Chelsea won afgelopen weekend nog met groot gemak van rivaal Liverpool. Vorig seizoen legde Chelsea beslag op twee prijzen, namelijk de landstitel en de League Cup. Dit seizoen aast Chelsea ook op de FA Cup en de Champions League.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen