Chelsea wast Liverpool de oren

3 oktober 2005, 01:41

Chelsea is fors uitgelopen op de concurrentie in de Engelse Premier League. De ploeg van de Portugese coach Mourinho heeft na de 4-1 zege van zondag in en op Liverpool al een gat van negen punten. De Londense kampioen heeft alle acht duels tot nog toe gewonnen.

De ploeg van coach Jose Mourinho stortte Liverpool verder in het verderf. De winnaar van de Champions League is afgezakt naar de dertiende plaats. Zonder Arjen Robben in de basis, overliep Chelsea op Anfield Road Liverpool. Lampard opende de score voor de Londenaren via een strafschop. Gerrard bracht daarna Liverpool langszij, maar Duff scoorde uit een pass van Drogba voor rust alweer tegen. In de tweede helft legde Drogba de bal panklaar voor Joe Cole (1-3), waarna Arjen Robben zijn invalbeurt opfleurde met een voorzetje op Geremi (1-4).

Eerder dit weekend won Manchester United met 3-2 van Fulham, mede door twee goals van Ruud van Nistelrooy. Ook Ji-Sung Park eiste een hoofdrol voor zich op, door direct betrokken te zijn bij alle drie de treffers van Manchester. Tottenham Hotspur won, eveneens met 3-2 van Charlton Athletic. Deze zege was opmerkelijk, aangezien Charlton in eigen stadion op een 2-0 voorsprong kwam. Arsenal won met 1-0 van Birmingham City. De enige treffer van het duel werd gemaakt door invaller Robin van Persie.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen