Ook Heerenveen naar tweede ronde

Ger
29 september 2005, 23:29

Na AZ heeft ook Heerenveen zich weten te plaatsen voor de tweede ronde van de UEFA-cup. De Friezen versloegen Banik Ostrava met maar liefst 5-0. Bij rust had Heerenveen de 2-0 achterstand uit de eerste wedstrijd al weggewerkt. In de tweede helft kwam de ploeg pas echt los.

Al na een paar minuten was het raak voor het stroef draaiende Heerenveen. Samaras maakte de 1-0, waardoor het gelijk een wedstrijd werd. Wel moest hij een flinke prijs betalen voor de goal. Een paar minuten na de treffer werd hij gewisseld, omdat hij niet verder kon door een blessure die hij had opgelopen bij de succesvolle actie.

Vanaf dat moment werd het voor de lol scoren. Zeker toen Yildirim met veel geluk de 4-0 scoorde. Hij schoot vlak buiten het strafschopgebied, waarna de bal van richting werd veranderd. De bal kwam op de paal en stuiterde via keeper over de lijn. Klaas Jan Huntelaar maakte het feestje compleet: 5-0.

"Deze overwinning is goed voor het vertrouwen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl