Tottenham wint openingswedstrijd

13 augustus 2005, 20:26

Martin Jol is het seizoen met Tottenham Hotspur uitstekend begonnen. De Scheveningse coach zag zijn ploeg de uitwedstrijd tegen Portsmouth met 0-2 winnen. Edgar Davids kwam nog niet in actie voor de Spurs. De middenvelder is licht geblesseerd.

De zege van de Londonse ploeg kwam vrij fortuinlijk tot stand. Op slag van rust kreeg Tottenham een voorsprong in de schoot geworpen toen Portsmouth-verdediger Griffin zijn eigen doelman Sander Westerveld verraste. Hoewel Westerveld hier op het oog weinig aan kon doen, maakte een inschattingsfout in de tweede helft zijn schlemielige debuut compleet. De doelman kwam onnodig zijn doel uit, waarna Jermain Defoe eenvoudig de 0-2 kon laten aantekenen.

Liverpool slaagde er niet in om haar eerste competitiewedstrijd te winnen. De Champions League-winnaar kwam tegen Middlesbrough niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl