Speciale wedstrijd voor Spartaanse AZ'ers

12 augustus 2005, 13:43

Voor AZ-trainer Louis van Gaal en spits Danny Koevermans heeft de eerste competitiewedstrijd van het seizoen direct een speciaal tintje. Van Gaal kwam in zijn loopbaan als voetballer lange tijd uit voor Sparta, dat vanavond in Alkmaar tegenover AZ staat. Spits Koevermans kwam deze zomer over van de Rotterdamse club. 

Met name voor Koevermans zal het vreemd zijn om tegen Sparta te spelen. "Toen het competitieprogramma bekend werd heb ik meteen gekeken wanneer AZ-Sparta was", vertelt de 26-jarige aanvaller in de AZ-krant. "Nu het zelfs de openingswedstrijd is, geeft dat natuurlijk een extra tintje. Sparta is natuurlijk de underdog, maar we moeten er niet te makkelijk over denken. We zijn het aan de fans verplicht om te winnen." 

Of Koevermans tegen Sparta ook daadwerkelijk speelminuten zal krijgen, weet de aanvaller nog niet. "Het is duidelijk dat Arveladze de eerste spits is. Ik leer erg veel van hem. Ik hoop natuurlijk tegen Sparta te spelen en als winnaar van het veld te stappen. Als ik de winnende treffer kan maken, zal ik dat echt niet nalaten! Ik zal hem binnen schieten, maar uit respect voor Sparta niet uitbundig juichen. Innerlijk natuurlijk wel!"

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen