Van Marwijk steunt bekritiseerde Van der Wiel

25 oktober 2011, 08:21   Bijgewerkt: 25 oktober 2011, 08:27

In Amsterdam ligt Gregory van der Wiel onder vuur, maar de rechtsback kan nog altijd rekenen op de steun van bondscoach Bert van Marwijk. De trainer van Oranje stoort zich aan de kritische houding van het Ajax-publiek ten opzichte van de verdediger.

Van der Wiel werd tegen Feyenoord uitgefloten door de eigen aanhang. Toen hij gewisseld werd, volgde er een luid cynisch applaus. Van Marwijk was daar niet blij mee. "Mensen moeten niet onderschatten hoeveel impact een fluitconcert en cynisch applaus van de eigen fans hebben. Je kunt wel zeggen dat je daar als speler overheen moet stappen. Maar dat is niet makkelijk", zegt hij in De Telegraaf.

Van Marwijk heeft Van der Wiel nog geen sms of iets dergelijks gestuurd om hem een hart onder de riem te steken. "Omdat hij precies weet hoe ik over hem denk en ik hem over een paar weken zie. Dan zal ik wel even met hem praten. Al moeten we er misschien ook niet te veel de nadruk op leggen. Vorm is er, gaat en komt weer terug. Ik kan alleen maar heel erg tevreden zijn over Greg bij Oranje", benadrukt hij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen