De Zeeuw: "Ben weer helemaal wakker"

29 september 2010, 01:11

Daar was 'ie ineens weer, Demy de Zeeuw. Na reservebeurten tegen Feyenoord en FC Twente mocht de middenvelder tegen AC Milan weer in de basis beginnen bij Ajax. Hij greep de kans met beide handen aan, speelde een prima wedstrijd en zag zijn team een verdiend punt pakken (1-1). Een prima avond dus, vindt hij zelf ook.

"We hebben laten zien dat we meekunnen op dit niveau", zei De Zeeuw na de remise tegen de Italiaanse topclub tegen FCUpdate.nl. "Een gelijkspel is prima, vooral op basis van de tweede helft konden we niet echt aanspraak maken op meer dan dat. Na rust kwamen we weinig meer aan voetballen toe, voor rust lukte dat beter."

Wat Ajax liet zien was in ieder geval een stuk beter dan twee weken geleden in Madrid, toen Real over de Amsterdammers heen walste. "Het verschil is dat je tegen Milan de mogelijkheid krijgt om te voetballen, ze laten je het spel maken en loeren op dat ene foutje. Dat zag je ook, soms kwam Milan er razendsnel uit. Real speelde heel anders. Zij kwamen vanaf de eerste minuut met ontzettend veel power van alle kanten over ons heen. Daar zijn we geen moment in ons spel gekomen", aldus De Zeeuw.

"Eerder deze week heb ik een goed gesprek gehad met de trainer. Ik heb heel lang gekwakkeld, heb te lang mijn niveau niet gehaald. Dat kwam ook omdat ik niet fit was of me niet helemaal scherp voelde. Nu is dat anders. Deze korte rustpauze heeft me goed gedaan, ik ben weer helemaal wakker en ben blij dat ik weer speel. Het gevoel, fysiek en mentaal, is heel anders dan aan het begin van dit seizoen."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen