De Zeeuw toont zelfkritiek: "Het komt er niet uit"

22 september 2010, 10:00

Na de wedstrijd tegen Real Madrid was zelfkritiek nog ver te zoeken bij Demy de Zeeuw, maar inmiddels heeft de middenvelder eens goed in de spiegel gekeken. Hij bevestigt dat hij dit seizoen nog niet gebracht heeft wat van hem verwacht werd.

In de wedstrijden tegen Willem II en Real Madrid werd De Zeeuw voortijdig gewisseld, afgelopen weekend tegen Feyenoord was hij zelfs bankzitter. De 27-jarige international kan daar begrip voor opbrengen. "De laatste wedstrijden ging het niet zoals ik hoopte", zegt hij in een interview op de website van de Amsterdamse club.

Door zijn korte vakantie na het WK en de problemen met zijn gebit begon De Zeeuw moeizaam aan het seizoen. Hij voelt zich inmiddels fysiek in orde, maar worstelt nog met zijn vorm. "Ik had tegen Willem II en Real Madrid al het gevoel dat het er uit zou komen, maar dat gebeurde niet. Het is heel frustrerend als je zo veel energie hebt, maar het komt er niet uit. Dat is het probleem waarmee ik nu even kamp."

De Zeeuw wil zijn korte zomervakantie niet als excuus aanvoeren voor zijn magere spel bij Ajax dit seizoen. "Dat mag niet te lang een rol spelen. Het moet nu worden omgezet in goede wedstrijden en die moeten snel gaan volgen. Ik wil presteren en kan me niet blijven verschuilen achter een tekorte vakantie en ziektes", stelt hij.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen