Koevermans haalt uit naar kritische PSV-aanhang

11 april 2010, 20:12   Bijgewerkt: 11 april 2010, 20:27

Danny Koevermans is de kritische houding van het PSV-publiek zat. Tegen Feyenoord waren na amper een half uur de eerste fluitconcerten al te horen en hoewel Koevermans erkent dat het spel van zijn ploeg niet best was, vindt hij dat de fans achter de club moeten blijven staan. "Dit is best zielig", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

"Vreselijk", zegt Koevermans over de fluitconcerten van een deel van de PSV-aanhang. "Door de successen van de afgelopen jaren zijn ze misschien een beetje verwend, maar op deze manier zijn ze niet bepaald een steuntje in de rug. Ik kan er best inkomen dat ze na het laatste fluitsignaal laten merken dat ze niet tevreden zijn, maar nu begon het al in de 25ste minuut na een verkeerde balletje breed."

Ook Orlando Engelaar stoorde zich aan de fluitconcerten. "Ik kan hier beter niets over zeggen", is het enige wat de middenvelder kwijt wil. "Dat ze teleurgesteld zijn, begrijp ik. Dat zijn we zelf ook. We hadden gehoopt op meer dan een gelijkspel."

Door het gelijkspel zijn de titelkansen van PSV verkeken, geeft Koevermans toe. "Ja, we liggen uit de kampioensrace, we doen niet meer mee om de prijzen. Heel zuur, maar het moet wel héél gek lopen willen we dit seizoen niet als derde eindigen. Waar we het hebben laten liggen? Thuis tegen Sparta en in de maand maart. FC Twente en Ajax hebben op cruciale momenten beter gepresteerd dan wij", weet de spits.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen