De Zeeuw: "Ajax is nog niet zo ver als AZ"

Ger
3 augustus 2009, 14:38   Bijgewerkt: 3 augustus 2009, 23:47

Ajax-trainer Martin Jol bestempelde het optreden van Demy de Zeeuw zondagmiddag tegen FC Groningen als uitstekend. De van AZ overgekomen middenvelder is zelf kritischer over zijn eerste wedstrijd in Amsterdamse dienst. "Ik begin nu eigenlijk pas aan de voorbereiding."

"Achterin hebben we de zaak prima dicht gehouden. Groningen heeft eigenlijk geen kans gehad. Dat is de grootste winst, want met onze spitsen scoren we eigenlijk altijd wel een doelpunt", weet De Zeeuw. "Het duurde alleen wel lang voordat onze tweede treffer viel. En gezien het overwicht hadden we moeten uitlopen naar een 3-0 of 4-0 zege. Het verbaasde me dat Groningen zo matig speelde. Normaal gesproken gaan ze er voor eigen publiek tegen Ajax vol in."

"We hebben heel veel kwaliteiten, maar ik denk dat we nog niet echt een team zijn. Bij AZ was iedereen vorig seizoen perfect op elkaar ingespeeld. Zo ver zijn we bij Ajax nog niet. Dat is ook logisch, er zijn jongens geblesseerd en ik ben er als nieuwe speler bij", aldus De Zeeuw, die bij Ajax een contract tot medio 2013 ondertekende. "Ik denk dat ik wel goed in positie heb gespeeld en het team bij elkaar heb gehouden. Maar het kan veel beter. Je moet ook niet gauw tevreden zijn."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen