Van Basten: "Aissati heeft meer tijd nodig"

Ger
11 december 2008, 15:18

Ismail Aissati moet nog even wachten op zijn eerste speelminuten in de hoofdmacht van Ajax. De middenvelder, in de zomer overgekomen van PSV, is nog steeds niet helemaal hersteld van de knieblessure die hij in het begin van het seizoen opliep.

Hij speelde maandag mee met Jong Ajax, maar heeft sindsdien weer een beetje vocht in de knie. "Aissati had een blessure aan de meniscus", lichtte trainer Marco van Basten donderdag toe. "Sommige voetballers herstellen heel snel van zo'n blessure en hebben daarna nooit meer last. Aissati heeft een beetje meer tijd nodig. Dat is vervelend voor hem en voor Ajax."

Van Basten moet het vrijdagavond tijdens de thuiswedstrijd tegen NAC Breda ook nog zonder Gabri stellen. De Spanjaard is herstellende van een enkelblessure die hij vorige week tijdens een wedstrijd met Jong Ajax opliep. Eyong Enoh is wel weer fit. De middenvelder viel zondag tijdens de uitwedstrijd tegen Volendam (1-2) uit met een hamstringblessure. Hij trainde donderdag zonder problemen met de selectie.

Het is onduidelijk of Van Basten tegen NAC een beroep op Enoh doet. De trainer van Ajax oefende donderdag op de training met Siem de Jong vlak achter spits Dario Cvitanich. Urby Emanuelson en Rasmus Lindgren waren de controleurs op het middenveld.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen