De Zeeuw zag transfer op laatste moment afketsen

4 september 2008, 16:12

Het scheelde weinig of Demy de Zeeuw had zich deze week niet als speler van AZ, maar als speler van een buitenlandse club bij het Nederlands elftal gevoegd. Maandag, op de laatste dag van de transferperiode, werd De Zeeuw immers van het trainingsveld van AZ geplukt omdat zich een buitenlands club voor hem gemeld had.

"Ik dacht echt dat het rond zou komen", zegt De Zeeuw tegen FCUpdate.nl. "Daar hoopte ik de hele zomer ook al een beetje op. Maar een kwartiertje nadat ik van het trainingsveld afgeplukt was, bleek dat de deal toch afketste. Dat kwam niet door AZ hoor, maar gewoon omdat de geïnteresseerde club niet snel genoeg alles kon regelen. Het was tenslotte al de laatste dag van de transferperiode."

Om welke club het ging, wil De Zeeuw niet zeggen. "Maar mijn favoriete competitie is de Primera Division en ook voetballen in Engeland en Duitsland zie ik wel zitten. En de club die zich maandag meldde, kwam uit één van deze landen", lacht hij. "Maar goed, misschien komen ze in de winter nog eens terug. Of anders na dit seizoen."

Een interview met De Zeeuw, waarin hij in gaat op het magere seizoen dat hij achter de rug heeft en zijn rol als reserve bij AZ, is later deze week te lezen op FCUpdate.nl.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen