Live verslag Espanyol - Alavés

DOELPUNT ALAVéS!

DOELPUNT ESPANYOL!

• 55'
      Doelpunt! Espanyol 2, Alavés 1. Kopbal van Javi Puado (Espanyol) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Álvaro Tejero met een voorzet.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Abdel Abqar (Alavés) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links vanuit een dood spelmoment.
  • 53'
      Omar El Hilali (Espanyol) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 53'
    Manu Sánchez (Alavés) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 53'
    Overtreding van Omar El Hilali (Espanyol).
  • 51'
    Doelpoging van Carlos Romero (Espanyol)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Javi Puado.
  • 50'
    Overtreding van Kike García (Alavés).
  • 50'
    Álvaro Aguado (Espanyol) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 49'
  • 49'
    Marash Kumbulla (Espanyol) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 48'
    Schot met links van Tomás Conechny (Alavés) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 48'
    Corner voor Alavés. De bal gaat via Alex Král over de achterlijn.
  • 48'
    Doelpoging van Stoichkov (Alavés)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.