Live verslag Alavés - Las Palmas

• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, Alavés 2, Las Palmas 0.
  • 90' +3
    Penalty gemist. Slecht genomen penalty van Luka Romero (Alavés) Schot met links bijna raak, maar te ver naar rechts. Luka Romero kan hier niet tevreden mee zijn.
  • 90' +2
    Strafschop Alavés. Luka Romero lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 90' +2
    Strafschop veroorzaakt door Marvin Park (Las Palmas) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Marc Cardona (Las Palmas) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Mika Mármol.
  • 90'
    De vierde official heeft 5 minuten extra tijd aangekondigd.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Antonio Blanco (Alavés) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 87'
    Kopbal van Alberto Moleiro (Las Palmas) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Oliver McBurnie met een kopbal.
  • 83'
    Corner voor Las Palmas. De bal gaat via Antonio Sivera over de achterlijn.
  • 82'
      Abdel Abqar (Alavés) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 82'
    Overtreding van Abdel Abqar (Alavés).
  • 82'
    Marc Cardona (Las Palmas) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 81'
    Overtreding van Toni Martínez (Alavés).
  • 81'
    Marvin Park (Las Palmas) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 81'
       Wissel bij Alavés. Luka Romero komt in het veld voor Carlos Vicente.
  • 81'
       Wissel bij Alavés. Hugo Novoa komt in het veld voor Jon Guridi.
  • 79'
    Schot met rechts van Carlos Vicente (Alavés) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Antonio Blanco.

DOELPUNT ALAVéS!

DOELPUNT ALAVéS AFGEKEURD!

• 37'
      Doelpunt afgekeurd door de VAR! Tomás Conechny (Alavés) scoort, maar het doelpunt gaat na bestudering van de beelden niet door.
  • 37'
    Doelpoging van Stoichkov (Alavés)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Carlos Vicente met een voorzet.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Oliver McBurnie (Las Palmas) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Mika Mármol.
  • 32'
  • 32'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Javi Muñoz (Las Palmas).
  • 31'
      Jon Guridi (Alavés) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 31'
    Overtreding van Jon Guridi (Alavés).
  • 31'
    Javi Muñoz (Las Palmas) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Manu Fuster (Las Palmas) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Aleksandar Sedlar (Alavés) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Carlos Vicente met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 29'
    Nahuel Tenaglia (Alavés) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 29'
    Overtreding van Mika Mármol (Las Palmas).
  • 26'
    Jon Guridi (Alavés) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 26'
  • 25'
  • 25'
    Schot met rechts van Kirian Rodríguez (Las Palmas) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Oliver McBurnie.
  • 23'
    Doelpoging van Stoichkov (Alavés)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Manu Sánchez.
  • 19'
    Corner voor Alavés. De bal gaat via Oliver McBurnie over de achterlijn.
  • 18'
    Corner voor Alavés. De bal gaat via Mika Mármol over de achterlijn.
  • 15'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Oliver McBurnie (Las Palmas) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van José Campaña met een voorzet uit een corner.
  • 14'
  • 14'
    Schot met rechts van Jaime Mata (Las Palmas) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Javi Muñoz.
  • 13'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Tomás Conechny (Alavés) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek uit een corner.