DOELPUNT BETIS!

• 45' +6
      Eerste helft afgelopen, Las Palmas 1, Real Betis Sevilla 1.
  • 45' +6
    Schot met rechts van Marvin Park (Las Palmas) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 45' +2
    Overtreding van Chadi Riad (Real Betis Sevilla).
  • 45' +2
    Munir El Haddadi (Las Palmas) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 43'
    Corner voor Las Palmas. De bal gaat via Aitor Ruibal over de achterlijn.
  • 43'
    Buitenspel Las Palmas. Marvin Park met de pass, maar Munir El Haddadi staat buitenspel.
  • 42'
    Schot met rechts van Alberto Moleiro (Las Palmas) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Sandro Ramírez.
  • 41'
    Buitenspel Las Palmas. Kirian Rodríguez met de pass, maar Sandro Ramírez staat buitenspel.
  • 38'
       Wissel bij Real Betis Sevilla. Nabil Fekir komt in het veld voor Isco , die niet verder kan door een blessure.
  • 38'
  • 38'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Isco (Real Betis Sevilla).