Tweede helft afgelopen, Girona 7, Granada CF 0.
    José Callejón (Granada CF) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +1
    Buitenspel Girona. Savinho met de pass, maar Artem Dovbyk staat buitenspel.

DOELPUNT GIRONA!

• 77'
      Doelpunt! Girona 6, Granada CF 0. Schot met links van Cristhian Stuani (Girona) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Artem Dovbyk met een kopbal uit een corner.
  • 77'
    Corner voor Girona. De bal gaat via Miguel Rubio over de achterlijn.

• 45' +5
      Eerste helft afgelopen, Girona 3, Granada CF 0.
  • 45' +4
  • 45' +3
      Portu (Girona) krijgt een gele kaart.
  • 45' +3
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Gonzalo Villar (Granada CF).
  • 45' +2
    Portu (Girona) gaat naar de grond, maar de scheidsrechter gaat er niet in mee en geeft aan dat er doorgespeeld moet worden.
  • 45' +1
    Corner voor Granada CF. De bal gaat via Daley Blind over de achterlijn.

• 43'
    Doelpunt! Girona 3, Granada CF 0. Artem Dovbyk (Girona) benut de penalty met een Schot met links in de rechterbenedenhoek.
  • 42'
      Ricard Sánchez (Granada CF) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 42'
    Strafschop veroorzaakt door Ricard Sánchez (Granada CF) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 42'
    Strafschop Girona. Portu lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lucas Boyé (Granada CF) van heel dichtbij gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Sergio Rodelas met een voorzet.
  • 39'
  • 38'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Portu (Girona).
  • 38'
      Facundo Pellistri (Granada CF) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 38'
    Overtreding van Facundo Pellistri (Granada CF).
  • 38'
    Portu (Girona) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 37'
  • 37'
  • 36'
    Overtreding van Lucas Boyé (Granada CF).
  • 36'
    Miguel Gutiérrez (Girona) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 35'
      Sergio Ruiz (Granada CF) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 35'
    Overtreding van Sergio Ruiz (Granada CF).
  • 35'
    Aleix García (Girona) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

• 32'
      Doelpunt! Girona 2, Granada CF 0. Schot met rechts van Viktor Tsyhankov (Girona) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Miguel Gutiérrez.