Live verslag Espanyol - Mallorca

DOELPUNT ESPANYOL!

DOELPUNT MALLORCA!

• 40'
      Doelpunt! Espanyol 1, Real Mallorca 1. Schot met links van Vedat Muriqi (Real Mallorca) van buiten het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Dani Rodríguez.
  • 38'
    Corner voor Real Mallorca. De bal gaat via Óscar Gil over de achterlijn.
  • 38'
    Hands van Sergi Darder (Espanyol).
  • 37'
    Schot met rechts van Jaume Costa (Real Mallorca) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 34'
    Overtreding van Denis Suárez (Espanyol).
  • 34'
    Dani Rodríguez (Real Mallorca) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Javier Puado (Espanyol) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog vanuit een dood spelmoment.
  • 32'
    Overtreding van Lee Kang-In (Real Mallorca).
  • 32'
    Sergi Darder (Espanyol) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 28'
    Vinicius Souza (Espanyol) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Overtreding van Dani Rodríguez (Real Mallorca).
  • 26'
    Doelpoging van Lee Kang-In (Real Mallorca)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jaume Costa.
  • 26'
    Corner voor Real Mallorca. De bal gaat via Brian Oliván over de achterlijn.
  • 24'
    Schot met links van Martin Valjent (Real Mallorca) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Pablo Maffeo.