DOELPUNT ESPANYOL!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Espanyol 0, Girona 1.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Valentín Castellanos (Girona) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Aleix García met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 45' +1
    Overtreding van Fernando Calero (Espanyol).
  • 45' +1
    Valentín Castellanos (Girona) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45' +1
  • 45'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure David López (Girona).
  • 43'
    Overtreding van Iván Martín (Girona).
  • 43'
    Nicolás Melamed (Espanyol) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 43'
  • 42'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Edu Expósito (Espanyol).
  • 39'
    Buitenspel Girona. David López met de pass, maar Toni Villa staat buitenspel.
  • 39'
    Hands van Óscar Gil (Espanyol).
  • 37'
    Toni Villa (Girona) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Overtreding van Sergi Darder (Espanyol).
  • 36'
    Corner voor Espanyol. De bal gaat via Paulo Gazzaniga over de achterlijn.
  • 36'
    Kopbal van Joselu (Espanyol) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Martin Braithwaite met een voorzet.