Wedstrijd onderbroken (Go Ahead Eagles).
  • 67'
    Halilovic probeert de bal onder de muur te schieten, maar daar trapt de muur van Go Ahead niet in. In de rebound wordt de bal ruim naast geschoten.
  • 66'
    Fortuna krijgt een vrije trap op een hele mooie plek na een overtreding van Twigt op Halilovic. De middenvelder krijgt ook geel.
  • 65'
    Deijl probeert het van ver en de bal belandt met een zwabber op de lat.
  • 64'
      Calvin Twigt (Go Ahead Eagles) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 64'
    Alen Halilovic (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 64'
    Overtreding van Calvin Twigt (Go Ahead Eagles).
  • 63'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Mats Deijl (Go Ahead Eagles) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Victor Edvardsen.
  • 63'
    Tengstedt komt net wat tekort om een voorzet van Edvardsen binnen te werken.
  • 62'
    Overtreding van Makan Aiko (Fortuna Sittard).
  • 62'
    Joris Kramer (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 57'
    Peterson maakt een goede actie en legt terug op Halilovic. De middenvelder bewaart goed zijn rust en schiet de bal vlijmscherp in de rechterhoek.

DOELPUNT

• 57'
      0-1 voor Fortuna! Halilovic scoort!
  • 55'
    Een geweldige pass van Twigt komt bij Deijl terecht, die alleen voor Branderhorst staat, maar de doelman komt goed uit en keert de poging.
  • 53'
    Overtreding van Shawn Adewoye (Fortuna Sittard).
  • 53'
    Victor Edvardsen (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 52'
    Josip Mitrovic (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 52'
    Overtreding van Joris Kramer (Go Ahead Eagles).
  • 51'
    Buitenspel Fortuna Sittard. Rodrigo Guth met de pass, maar Makan Aiko staat buitenspel.
  • 51'
    Er wordt een minuut lang geapplaudiseerd om Kees Vierhouten te herdenken. Ook klinkt 'You'll never walk alone' op de tribune.
  • 50'
    Go Ahead probeert het met een variant. De bal komt laag bij Tengstedt, maar die schiet te wild.
  • 50'
    Tengstedt schiet de bal via een speler van Fortuna over de achterlijn. Er volgt een hoekschop.