Live verslag Groningen - NAC

•
    Wedstrijd afgelopen, FC Groningen 4, NAC Breda 1.
  • FT
    FC Groningen wint ruim van mede promovendus NAC Breda. Na de snelle rode kaart werd het nooit een echte wedstrijd. Dank voor uw aandacht en een fijne avond nog!

• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, FC Groningen 4, NAC Breda 1.
  • 90' +4
    Duarte probeert het nog een keer van afstand, maar Bielica duwt de bal uit de hoek.
  • 90'
    4 minuten extra tijd.
  • 87'
    Kopkans voor Rente na een vrije trap van Duarte, maar de bal gaat over.
  • 85'
    Rui Mendes (FC Groningen) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 85'
    Overtreding van Manel Royo (NAC Breda).
  • 84'
       Wissel bij NAC Breda. Adam Kaied komt in het veld voor Elías Már Ómarsson.
  • 84'
       Wissel bij NAC Breda. Matthew Garbett komt in het veld voor Dominik Janosek.
  • 83'
    Dominik Janosek (NAC Breda) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 83'
    Overtreding van Leandro Bacuna (FC Groningen).
  • 81'
       Wissel bij FC Groningen. Joey Pelupessy komt in het veld voor Finn Stam , die niet verder kan door een blessure.
  • 81'
  • 81'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Finn Stam (FC Groningen).
  • 76'
    Janosek probeert het van afstand, maar de bal gaat ruim over het doel.
  • 75'
  • 74'
  • 74'
       Wissel bij NAC Breda. Fredrik Oldrup Jensen komt in het veld voor Casper Staring.
  • 74'
       Wissel bij NAC Breda. Saná Fernandes komt in het veld voor Kacper Kostorz.
  • 72'
    Nu lijkt het dan toch wel echt beslist. NAC is na de treffer niet meer in de buurt van Vaessen geweest en de marge is nu weer drie met nog een kleine 20 minuten te spelen.
  • 70'
       Wissel bij FC Groningen. Thijs Oosting komt in het veld voor Thom van Bergen.
  • 70'
       Wissel bij FC Groningen. Laros Duarte komt in het veld voor Tika de Jonge.
  • 69'
      Jorg Schreuders (FC Groningen) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 69'
    Max Balard (NAC Breda) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 69'
    Overtreding van Jorg Schreuders (FC Groningen).
  • 69'
    Uit het niets is daar ineens Schreuders die oog in oog met Bielica staat en kalm af werkt. De assist was van Rui Mendes.

DOELPUNT

DOELPUNT

• 48'
      3-1!
  • 48'
    Check voorbij, de penalty blijft staan.
  • 47'
    Janosek achter de bal terwijl de VAR nog even kijkt.
  • 47'
    Het is de net ingevallen Bouland die Omarsson aan tikt in de 16.
  • 46'
    Penalty voor NAC!
  • 46'
    De bal rolt weer!
  • 45'
    Strafschop NAC Breda. Elías Már Ómarsson lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 45'
    Strafschop veroorzaakt door Sven Bouland (FC Groningen) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 45'
       Wissel bij FC Groningen. Sven Bouland komt in het veld voor Marvin Peersman.
  • 45'
      Tweede helft begint FC Groningen 3, NAC Breda 0.
  • R
    Het is rust en er is geen vuiltje aan de lucht voor Groningen. Tot over een kwartier!

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, FC Groningen 3, NAC Breda 0.
  • 45' +2
    Bielica redt knap op de kopbal van Schreuders.
  • 45' +1
    Corner nog voor Groningen.
  • 45'
    2 minuten extra tijd.
  • 45'
    Schot van Bacuna, maar recht in de handen van Bielica.
  • 43'
    Hove maakt bijna de 4e treffer, maar Bilieca redt op de inzet van dichtbij.
  • 40'
    Daar was bijna een treffer van NAC, maar Omarsson raakt de benen van Vaessen.
  • 39'
    Dominik Janosek (NAC Breda) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 39'
  • 34'
    NAC moet oppassen dat het niet overlopen wordt in de eerste helft, voor zover dat nog niet het geval is.
  • 32'
    Het is Rente die raak kopt en Bielica kansloos laat. De voorzet was van Schreuders.
  • 31'
  • 31'
    Overtreding van Finn Stam (FC Groningen).

DOELPUNT

• 31'
      3-0!
  • 29'
    Daar was bijna Valente met de kans, maar hij kan de lange bal van Bacuna net niet controleren.
  • 28'
    Het lijkt een onmogelijk verhaal te worden voor NAC Breda.
  • 25'
    Het is Rui Mendes die van dichtbij raak schiet na een mooie steekbal van Valente.

DOELPUNT

• 25'
      2-0!
  • 23'
    De bal wordt twee keer weggewerkt door NAC.
  • 23'
    Corner voor FC Groningen.
  • 18'
    Het is een typische 11 tegen 10 wedstrijd nu. FC Groningen heeft de bal en NAC probeert er snel uit te komen als ze de bal hebben.
  • 15'
  • 14'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Daniel Bielica (NAC Breda).
  • 12'
    De rode kaart heeft zure gevolgen voor Kuijpers van NAC. Hij moet namelijk om tactische redenen al naar de kant om plaats te maken voor een vleugelverdediger.