Wedstrijd afgelopen, AZ 1, FC Utrecht 2.

• 90' +8
      Tweede helft afgelopen, AZ 1, FC Utrecht 2.
  • 90' +5
  • 90' +4
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Lequincio Zeefuik (AZ).
  • 90' +4
  • 90' +4
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Nick Viergever (FC Utrecht).
  • 90' +2
    Doelpunt AZ, maar buitenspel! De goal van Parrott gaat niet door!
  • 90' +1
    Buitenspel AZ. Kristijan Belic met de pass, maar Sven Mijnans staat buitenspel.
  • 90'
    De vierde official heeft 6 minuten extra tijd aangekondigd.
  • 88'
       Wissel bij FC Utrecht. Matisse Didden komt in het veld voor Ole Romeny.
  • 87'
    Penetra schiet de bal hard over de goal van Barkas.
  • 85'
       Wissel bij AZ. Lequincio Zeefuik komt in het veld voor David Møller Wolfe.
  • 84'
    Overtreding van Victor Jensen (FC Utrecht).
  • 84'
    Sven Mijnans (AZ) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 83'
       Wissel bij FC Utrecht. Taylor Booth komt in het veld voor Yoann Cathline.
  • 82'
  • 82'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Vasilios Barkas (FC Utrecht).
  • 82'
    Wat gebeurt hier allemaal in Alkmaar? AZ kopt twee keer op de lat! Net als wat Jensen eerder deed in deze wedstrijd.
  • 81'
    Overtreding van Noah Ohio (FC Utrecht).
  • 81'
    Kristijan Belic (AZ) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 81'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Kopbal van David Møller Wolfe (AZ) van heel dichtbij uit een corner.
  • 81'
    Kopbal van David Møller Wolfe (AZ) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Ruben van Bommel met een kopbal.
  • 80'
    Kan AZ nog wat forceren? Nog tien minuten te gaan in de reguliere speeltijd.
  • 77'
  • 77'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Sven Mijnans (AZ).
  • 75'
       Wissel bij AZ. Maxim Dekker komt in het veld voor Bruno Martins Indi.
  • 75'
       Wissel bij FC Utrecht. Noah Ohio komt in het veld voor David Min.
  • 74'
    Yoann Cathline (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 74'
    Overtreding van Ruben van Bommel (AZ).
  • 74'
    Mijnans krijgt twee kansen, maar de bal wil er ook niet in aan de kant van AZ
  • 72'
    Twee keer op de lat! De bal wil er maar niet in voor Utrecht. Wat een wedstrijd!
  • 71'
    Bruno Martins Indi (AZ) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 71'
    Gevaarlijk spel van David Min (FC Utrecht).
  • 71'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Kopbal van Victor Jensen (FC Utrecht) van heel dichtbij.
  • 71'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Kopbal van Victor Jensen (FC Utrecht) vanuit het midden van het strafschopgebied.
  • 67'
    Van Bommel krijgt weer een kans, maar schiet de bal hard voorlangs.
  • 65'
    Van Bommel neemt de bal aan en schiet huizenhoog over.
  • 64'
    Voor tien minuten lang is alleen het uitvak even te horen. AZ komt er niet doorheen.
  • 62'
    Paxten Aaronson (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 62'
    Overtreding van Mayckel Lahdo (AZ).
  • 62'
       Wissel bij AZ. Kristijan Belic komt in het veld voor Peer Koopmeiners.
  • 62'
       Wissel bij AZ. Denso Kasius komt in het veld voor Seiya Maikuma.
  • 62'
       Wissel bij AZ. Mayckel Lahdo komt in het veld voor Jayden Addai.

DOELPUNT

DOELPUNT

• 56'
      Daar is ineens de 1-2 voor Utrecht! Aaronson schiet de bal knap binnen op aangeven van El Karouani.
  • 51'
    AZ gaat gewoon weer verder met waar het gebleven was: aanvallen.
  • 46'
    We zijn weer bezig! Kan AZ winnen van Utrecht op eigen bodem? 1-1 de tussenstand.