Live verslag Twente - Go Ahead

•
    Wedstrijd afgelopen, FC Twente 3, Go Ahead Eagles 0.
  • 90' +4
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Mats Deijl (Go Ahead Eagles).

DOELPUNT TWENTE!

• 59'
      Doelpunt! FC Twente 3, Go Ahead Eagles 0. Kopbal van Joshua Brenet (FC Twente) van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Michel Vlap met een voorzet uit een corner.
  • 59'
    Corner voor FC Twente. De bal gaat via Joris Kramer over de achterlijn.
  • 59'
    Doelpoging van Michel Vlap (FC Twente)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Daan Rots.
  • 58'
    Overtreding van Sem Steijn (FC Twente).
  • 58'
    Enric Llansana (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 57'
  • 57'
      Bobby Adekanye (Go Ahead Eagles) krijgt een gele kaart.
  • 57'
    (FC Twente) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Sem Steijn (FC Twente) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Joshua Brenet met een steekpass.
  • 54'
    Mats Deijl (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Overtreding van Joshua Brenet (FC Twente).
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Sem Steijn (FC Twente) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Michal Sadílek met een voorzet.
  • 50'
  • 50'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Evert Linthorst (Go Ahead Eagles).
  • 50'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Michel Vlap (FC Twente).
  • 45'
    Schot met links van Gijs Smal (FC Twente) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 45'
    Overtreding van Willum Willumsson (Go Ahead Eagles).
  • 45'
    Michal Sadílek (FC Twente) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.