Wedstrijd afgelopen, Go Ahead Eagles 0, AZ 3.

• 90' +3
      Tweede helft afgelopen, Go Ahead Eagles 0, AZ 3.
  • 90' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Bas Kuipers (Go Ahead Eagles) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts uit een directe vrije trap.
  • 90' +2
    Bobby Adekanye (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +2
    Overtreding van David Møller Wolfe (AZ).
  • 90' +2
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met rechts van Vangelis Pavlidis (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Dani de Wit.
  • 90' +1
    Schot met rechts van Lequincio Zeefuik (AZ) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dani de Wit.
  • 90'
    Luca Everink (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90'
    Overtreding van Dani de Wit (AZ).
  • 88'
    Beslissing VAR: geen goal. De stand blijft Go Ahead Eagles 0-3 AZ.

DOELPUNT GO AHEAD AFGEKEURD!

DOELPUNT AZ!

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Go Ahead Eagles 0, AZ 2.

• 45' +2
      Doelpunt! Go Ahead Eagles 0, AZ 2. Schot met links van Sven Mijnans (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Vangelis Pavlidis met een steekpass.
  • 45'
    Evert Linthorst (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
  • 44'
    Doelpoging van Dani de Wit (AZ)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mees de Wit.
  • 41'
    Hands van Sven Mijnans (AZ).
  • 40'
  • 40'
    Wedstrijd onderbroken (AZ).
  • 40'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Luca Everink (Go Ahead Eagles).