Wedstrijd afgelopen, AZ 3, FC Utrecht 3.

Tweede helft afgelopen, AZ 3, FC Utrecht 3.
  • 90' +7
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via David Møller Wolfe over de achterlijn.
  • 90' +7
    Doelpoging van Victor Jensen (FC Utrecht)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jeppe Okkels.
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Alexandre Penetra (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Yukinari Sugawara met een voorzet uit een corner.
  • 90' +4
    Corner voor AZ. De bal gaat via Souffian El Karouani over de achterlijn.
  • 90' +2
    Buitenspel FC Utrecht. Niklas Vesterlund met de pass, maar Marouan AZarkan staat buitenspel.
  • 90'
    Buitenspel AZ. Tiago Dantas met de pass, maar Sven Mijnans staat buitenspel.
  • 90'
  • 90'
       Wissel bij FC Utrecht. Oscar Fraulo komt in het veld voor Zidane Iqbal.
  • 90'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Mathew Ryan (AZ).
  • 87'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Yukinari Sugawara over de achterlijn.
  • 86'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Mathew Ryan over de achterlijn.
  • 86'
    Schot met rechts van Sam Lammers (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Jens Toornstra.
  • 84'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Bruno Martins Indi over de achterlijn.
  • 84'
    Doelpoging van Sam Lammers (FC Utrecht)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jeppe Okkels met een voorzet.
  • 82'
  • 82'
    Schot met rechts van Jeppe Okkels (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Sam Lammers.

DOELPUNT UTRECHT!

• 54'
      Doelpunt! AZ 3, FC Utrecht 1. Schot met rechts van Othmane Boussaid (FC Utrecht) vanaf de rechterkant van het doelgebied in het midden van het doel.
  • 54'
    Schot met rechts van Othmane Boussaid (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Jens Toornstra.
  • 50'
      Ibrahim Sadiq (AZ) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 50'
    Overtreding van Ibrahim Sadiq (AZ).
  • 50'
    Souffian El Karouani (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 48'
    Souffian El Karouani (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
  • 46'
    Schot met rechts van Hidde ter Avest (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Jens Toornstra.
  • 45'
  • 45'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Vangelis Pavlidis (AZ).
  • 45'
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ibrahim Sadiq (AZ) van meer dan 30 meter gaat links naast het doel.
  • 45'
      Tweede helft begint AZ 3, FC Utrecht 0.

DOELPUNT AZ!

• 36'
      Doelpunt! AZ 3, FC Utrecht 0. Kopbal van Vangelis Pavlidis (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Yukinari Sugawara met een voorzet.
  • 34'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Sven Mijnans over de achterlijn.
  • 34'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Ruben van Bommel over de achterlijn.
  • 33'
    Taylor Booth (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 33'
    Overtreding van Sven Mijnans (AZ).
  • 32'
    Schot met links van Jens Toornstra (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Othmane Boussaid met een voorzet.
  • 32'
    Schot met links van Souffian El Karouani (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Sam Lammers.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Dani de Wit (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Mees de Wit met een voorzet.
  • 29'
    Corner voor AZ. De bal gaat via Ryan Flamingo over de achterlijn.
  • 28'
    Corner voor AZ. De bal gaat via Vasilios Barkas over de achterlijn.
  • 28'
    Schot met rechts van Ibrahim Sadiq (AZ) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ruben van Bommel.
  • 28'
    Kopbal van Sam Lammers (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Jens Toornstra met een voorzet.
  • 27'
    Can Bozdogan (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 27'
    Overtreding van Yukinari Sugawara (AZ).
  • 26'
    Doelpoging van Taylor Booth (FC Utrecht)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Othmane Boussaid.
  • 22'
    Buitenspel AZ. Mathew Ryan met de pass, maar Vangelis Pavlidis staat buitenspel.
  • 22'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Ibrahim Sadiq over de achterlijn.
  • 20'
  • 20'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Souffian El Karouani (FC Utrecht).