Live verslag PSV - Groningen

DOELPUNT PSV!

• 68'
      Doelpunt! PSV 3, FC Groningen 0. Kopbal van Jarrad Branthwaite (PSV) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Joey Veerman met een voorzet uit een corner.
  • 67'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Joey Pelupessy over de achterlijn.
  • 67'
    Doelpoging van Johan Bakayoko (PSV)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jordan Teze.
  • 65'
    Doelpoging van Xavi Simons (PSV)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 64'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Michael Verrips over de achterlijn.
  • 64'
    Schot met rechts van Guus Til (PSV) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Mauro Júnior (PSV) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Xavi Simons uit een corner.
  • 63'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Damil Dankerlui over de achterlijn.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Luuk de Jong (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Guus Til met een voorzet.
  • 62'
    Overtreding van Guus Til (PSV).
  • 62'
    Oliver Antman (FC Groningen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 61'
    Buitenspel PSV. Mauro Júnior met de pass, maar Ibrahim Sangaré staat buitenspel.
  • 61'
    Doelpoging van Mauro Júnior (PSV)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Guus Til.
  • 60'
       Wissel bij PSV. Mauro Júnior komt in het veld voor Patrick van Aanholt.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Guus Til (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Joey Veerman met een voorzet uit een corner.
  • 59'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Radinio Balker over de achterlijn.
  • 56'
    Corner voor PSV. De bal gaat via Thijmen Blokzijl over de achterlijn.
  • 52'
    Buitenspel PSV. Xavi Simons met de pass, maar Luuk de Jong staat buitenspel.
  • 51'
       Wissel bij FC Groningen. Aimar Sher komt in het veld voor Tomás Suslov.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Radinio Balker (FC Groningen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Johan Hove met een voorzet uit een corner.
  • 50'
    Corner voor FC Groningen. De bal gaat via Jarrad Branthwaite over de achterlijn.
  • 49'
    Doelpoging van Johan Bakayoko (PSV)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ibrahim Sangaré.
  • 49'
    Schot met rechts van Jordan Teze (PSV) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Johan Bakayoko.
  • 47'
    Schot met rechts van Guus Til (PSV) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Johan Bakayoko met een voorzet.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, PSV 1, FC Groningen 0.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Joey Veerman (PSV) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 44'
    Overtreding van Jordan Teze (PSV).
  • 44'
    Elvis Manu (FC Groningen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Schot met links van Tomás Suslov (FC Groningen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 41'
    Daleho Irandust (FC Groningen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 41'
    Overtreding van Xavi Simons (PSV).
  • 39'
    Doelpoging van Joey Veerman (PSV)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Xavi Simons.
  • 39'
    Overtreding van Ibrahim Sangaré (PSV).
  • 39'
    Elvis Manu (FC Groningen) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 38'
    Buitenspel PSV. Thorgan Hazard met de pass, maar Joey Veerman staat buitenspel.
  • 37'
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Luuk de Jong (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Johan Bakayoko met een voorzet.
  • 36'
  • 35'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Radinio Balker (FC Groningen).
  • 35'
    Doelpoging van Thorgan Hazard (PSV)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het doelgebied wordt geblokt. Op aangeven van Patrick van Aanholt.
  • 34'
    Doelpoging van Elvis Manu (FC Groningen)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Daleho Irandust.
  • 32'
    Schot met rechts van Xavi Simons (PSV) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 31'
  • 31'
    Schot met rechts van Joey Veerman (PSV) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Johan Bakayoko.