Live verslag Excelsior - Fortuna

• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, Excelsior 3, Fortuna Sittard 0.
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Tijjani Noslin (Fortuna Sittard) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Tunahan Tasci.
  • 90' +2
    Schot met rechts van Paul Gladon (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Arianit Ferati met een steekpass.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Tunahan Tasci (Fortuna Sittard) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Dogan Erdogan.
  • 89'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Reda Kharchouch (Excelsior) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Julian Baas met een voorzet uit een corner.
  • 88'
    Corner voor Excelsior. De bal gaat via Dogan Erdogan over de achterlijn.
  • 87'
    Corner voor Fortuna Sittard. De bal gaat via Nathan Tjoe-A-On over de achterlijn.
  • 87'
       Wissel bij Excelsior. Sven Nieuwpoort komt in het veld voor Couhaib Driouech.
  • 86'
       Wissel bij Excelsior. Nikolas Agrafiotis komt in het veld voor Kenzo Goudmijn , die niet verder kan door een blessure.
  • 86'
  • 85'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Kenzo Goudmijn (Excelsior).

DOELPUNT EXCELSIOR!

• 72'
      Doelpunt! Excelsior 2, Fortuna Sittard 0. Kopbal van Couhaib Driouech (Excelsior) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Kenzo Goudmijn met een voorzet.
  • 71'
       Wissel bij Fortuna Sittard. Arianit Ferati komt in het veld voor Iñigo Córdoba.
  • 71'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van George Cox (Fortuna Sittard) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 70'
    Overtreding van Peer Koopmeiners (Excelsior).
  • 70'
    Ivo Pinto (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 68'
    Doelpoging van Marouan Azarkan (Excelsior)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Couhaib Driouech.
  • 68'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Kenzo Goudmijn (Excelsior) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Julian Baas met een voorzet uit een corner.
  • 68'
    Corner voor Excelsior. De bal gaat via Stipe Radic over de achterlijn.
  • 68'
    Doelpoging van Iñigo Córdoba (Fortuna Sittard)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Tijjani Noslin.
  • 67'
  • 67'
       Wissel bij Fortuna Sittard. Remy Vita komt in het veld voor Úmaro Embaló.
  • 67'
       Wissel bij Fortuna Sittard. Gianmarco Cangiano komt in het veld voor Deroy Duarte , die niet verder kan door een blessure.
  • 67'
  • 65'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Deroy Duarte (Fortuna Sittard).
  • 64'
    Doelpoging van Couhaib Driouech (Excelsior)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 62'
  • 61'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure George Cox (Fortuna Sittard).