Live verslag Cambuur - Feyenoord

EIGEN DOELPUNT!

DOELPUNT

• 51'
      GOAL! Szymanski maakt er op prachtige wijze 0-2 van. De Poolse middenvelder krult de bal de bovenhoek in
  • 49'
      Alex Bangura (SC Cambuur) krijgt een gele kaart.
  • 49'
  • 49'
    (Feyenoord) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 49'
      Bangura, de aanvoerder van Cambuur, mist hierdoor het volgende duel in de competitie tegen FC Volendam
  • 49'
      Bangura werd verzorgd, kwam zonder toestemming het veld in, waardoor Nijhuis de linksback een gele kaart geeft
  • 48'
  • 47'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Alex Bangura (SC Cambuur).
  • 45'
    Er zijn aan allebei de kanten geen wissels doorgevoerd
  • 45'
      Tweede helft begint SC Cambuur 0, Feyenoord 1.
  • 45'
      Het tweede bedrijf is begonnen in het Cambuur Stadion! Feyenoord heeft afgetrapt.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, SC Cambuur 0, Feyenoord 1.
  • 45'
    RUST! Feyenoord staat 0-1 voor, maar de voorsprong had gezien de kansen wel groter mogen zijn.
  • 45'
    Opnieuw de paal! Het is al de derde keer in dit duel dat Feyenoord het houtwerk treft. Dit keer raakt Geertruida de paal
  • 44'
    Schot met rechts van Lutsharel Geertruida (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Igor Paixão.
  • 43'
    Heerlijke pass van Szymanski richting Idrissi, maar Ruiter is alert en verdedigt uit.
  • 42'
    Nog een paar minuten tot aan de rust. Valt er nog een doelpunt hier in het Cambuur Stadion?
  • 39'
    Zo maakt Cambuur het Feyenoord absoluut niet makkelijk hier, want de thuisploeg heeft inmiddels ook een paar kansjes bij elkaar gespeeld.
  • 36'
    Navarone Foor (SC Cambuur) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 36'
    Overtreding van Quilindschy Hartman (Feyenoord).
  • 36'
    Bijlow! Van Wermeskerken haalt vol uit, maar de doelman keert de inzet van de rechtsback
  • 35'
    Ruiter maakt een schot van Szymanski onschadelijk.
  • 34'
    Nu haalt Geertruida - na een goede counter van Feyenoord - uit, maar zijn schot wordt gekraakt.
  • 31'
    Sai van Wermeskerken (SC Cambuur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 31'
    Overtreding van Mats Wieffer (Feyenoord).
  • 31'
    PAAL! Gimenez raakt het houtwerk. Het blijft nog 0-1 in Leeuwarden
  • 30'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met links van Santiago Giménez (Feyenoord) van buiten het strafschopgebied.
  • 30'
    Goede aanval van de thuisploeg, maar Wieffer verdedigt uitermate rustig uit.
  • 27'
    Foor haalt maar eens van afstand uit na balverlies van Idrissi, maar zijn poging gaat ruim naast
  • 25'
    Navarone Foor (SC Cambuur) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 25'
    Overtreding van Lutsharel Geertruida (Feyenoord).
  • 25'
    Donderdag was Wieffer nog trefzeker tegen AS Roma, toen hij de de 1-0 - en de enige treffer van die avond - op het scorebord zette.
  • 25'
    Harde pegel van Wieffer! Ruiter weet de inzet van de middenvelder met moeite te keren.
  • 24'
    Overtreding van Mimoun Mahi (SC Cambuur).
  • 24'
    Lutsharel Geertruida (Feyenoord) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 24'
    Dat was het eerste wapenfeit van de thuisploeg, maar de Oostenrijkse verdediger weet een schot op goal te voorkomen.