•
    Wedstrijd afgelopen, Ajax 4, Sparta Rotterdam 0.

DOELPUNT AJAX!

• 63'
    Doelpunt! Ajax 3, Sparta Rotterdam 0. Dusan Tadic (Ajax) benut de penalty met een Schot met links in de linkerbenedenhoek.
  • 62'
  • 61'
    Beslissing VAR: penalty Ajax.
  • 60'
    Corner voor Ajax. De bal gaat via Nick Olij over de achterlijn.
  • 60'
    Schot met rechts van Steven Bergwijn (Ajax) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Davy Klaassen.
  • 59'
    Strafschop Ajax. Steven Bergwijn lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 59'
    Strafschop veroorzaakt door Shurandy Sambo (Sparta Rotterdam) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 58'
    Devyne Rensch (Ajax) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 58'
    Overtreding van Tobias Lauritsen (Sparta Rotterdam).
  • 57'
    Doelpoging van Vito van Crooij (Sparta Rotterdam)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Tobias Lauritsen.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Arno Verschueren (Sparta Rotterdam) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 54'
  • 52'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Steven Berghuis (Ajax).
  • 50'
    Doelpoging van Steven Berghuis (Ajax)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 49'
    Schot met rechts van Steven Bergwijn (Ajax) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dusan Tadic.
  • 48'
  • 47'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Edson Álvarez (Ajax).
  • 45'
    Schot met rechts van Jurriën Timber (Ajax) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dusan Tadic.
  • 45'
      Tweede helft begint Ajax 2, Sparta Rotterdam 0.

• 26'
      Doelpunt! Ajax 2, Sparta Rotterdam 0. Schot met links van Kenneth Taylor (Ajax) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Dusan Tadic met een steekpass.
  • 24'
    Schot met links van Kenneth Taylor (Ajax) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dusan Tadic.
  • 23'
    Schot met rechts van Owen Wijndal (Ajax) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 23'
    Doelpoging van Dusan Tadic (Ajax)! Schot met links van heel dichtbij wordt geblokt.
  • 23'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Kopbal van Mohammed Kudus (Ajax) van heel dichtbij. Op aangeven van Steven Bergwijn met een voorzet.
  • 23'
    Overtreding van Michael Pinto (Sparta Rotterdam).
  • 23'
    Mohammed Kudus (Ajax) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 22'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Michael Pinto (Sparta Rotterdam) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 21'
    Overtreding van Edson Álvarez (Ajax).
  • 21'
    Tobias Lauritsen (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 20'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Tobias Lauritsen (Sparta Rotterdam) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Koki Saito.
  • 19'
    Buitenspel Ajax. Edson Álvarez met de pass, maar Dusan Tadic staat buitenspel.
  • 17'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Steven Berghuis (Ajax) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Devyne Rensch.
  • 13'
    Schot met links van Tobias Lauritsen (Sparta Rotterdam) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 9'
  • 9'
    Jurriën Timber (Ajax) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 7'
    Corner voor Sparta Rotterdam. De bal gaat via Kenneth Taylor over de achterlijn.
  • 7'
    Doelpoging van Koki Saito (Sparta Rotterdam)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Arno Verschueren.