Kristjan Asllani (Internazionale) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
    Corner voor Genoa. De bal gaat via Davide Frattesi over de achterlijn.
    Doelpoging van Vítinha (Genoa)! Schot met rechts vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant en van grote afstand wordt geblokt.
    Vítinha (Genoa) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 90' +6
    Overtreding van Denzel Dumfries (Internazionale).

DOELPUNT GENOA!

• 90' +4
      Doelpunt! Genoa 2, Internazionale 2. Schot met rechts van Junior Messias (Genoa) vanuit het midden van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel vanuit een dood spelmoment.
  • PENALTY GEMIST!

• 90' +4
    Penalty wordt gered! Junior Messias (Genoa) mist deze geweldige kans, Schot met links gered in het midden van het doel.
  • 90' +2
    Beslissing VAR: penalty Genoa.
  • 90' +2
    Corner voor Genoa. De bal gaat via Alessandro Bastoni over de achterlijn.
  • 90' +1
    Strafschop veroorzaakt door Yann Bisseck (Internazionale) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Morten Thorsby (Genoa) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Stefano Sabelli met een voorzet.
  • 89'
    Buitenspel Internazionale. Yann Sommer met de pass, maar Mehdi Taremi staat buitenspel.
  • 88'
    Overtreding van Morten Thorsby (Genoa).
  • 88'
    Davide Frattesi (Internazionale) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 86'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Pierluigi Gollini over de achterlijn.
  • 86'
    Schot met rechts van Kristjan Asllani (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Marcus Thuram met een steekpass.
  • 85'
       Wissel bij Internazionale. Kristjan Asllani komt in het veld voor Lautaro Martínez.
  • 85'
       Wissel bij Genoa. Jeff Ekhator komt in het veld voor Milan Badelj.
  • 83'
    Beslissing VAR: goal Genoa 1-2 Internazionale (Marcus Thuram).

DOELPUNT INTER!

• 29'
      Doelpunt! Genoa 1, Internazionale 1. Kopbal van Marcus Thuram (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Nicolò Barella met een voorzet.