Stadio Giuseppe Meazza Milano, Italië

Live verslag Inter - Torino

DOELPUNT INTER!

• 55'
      Doelpunt! Internazionale 1, Torino 0. Schot met links van Hakan Çalhanoglu (Internazionale) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Henrikh Mkhitaryan.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Benjamin Pavard (Internazionale) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Henrikh Mkhitaryan met een kopbal.
  • 53'
    Hands van Valentino Lazaro (Torino).
  • 51'
  • 50'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Alessandro Bastoni (Internazionale).
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Hakan Çalhanoglu (Internazionale) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • RODE KAART!

• 48'
      Adrien Tameze (Torino) krijgt een rode kaart.
  • 48'
    Beslissing VAR: kaart opgewaardeerd Adrien Tameze (Torino).
  • 46'
      Adrien Tameze (Torino) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 46'
    Henrikh Mkhitaryan (Internazionale) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.