Live verslag Milan - Monza

DOELPUNT MILAN!

DOELPUNT MONZA!

• 40'
      Doelpunt! AC Milan 2, Monza 0. Schot met rechts van Brahim Díaz (AC Milan) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Divock Origi.
  • 36'
    Theo Hernández (AC Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 36'
    Overtreding van Patrick Ciurria (Monza).
  • 36'
    Overtreding van Ante Rebic (AC Milan).
  • 36'
    Stefano Sensi (Monza) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 34'
  • 34'
    Ante Rebic (AC Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Divock Origi (AC Milan) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Sergiño Dest.
  • 30'
      Divock Origi (AC Milan) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 29'
    Overtreding van Divock Origi (AC Milan).
  • 29'
    Andrea Barberis (Monza) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Matteo Pessina (Monza) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Gianluca Caprari met een voorzet.
  • 27'
  • 27'
    Matteo Pessina (Monza) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 27'
    Kopbal van Carlos Augusto (Monza) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Patrick Ciurria met een voorzet.
  • 23'
    Schot met links van Stefano Sensi (Monza) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Patrick Ciurria.
  • 22'
    Schot met rechts van Divock Origi (AC Milan) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 21'
    Schot met links van Patrick Ciurria (Monza) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Valentin Antov.
  • 20'
    Doelpoging van Gianluca Caprari (Monza)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Dany Mota.