Wedstrijd afgelopen, LASK Linz 1, Steaua Boekarest 1.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, LASK Linz 1, Steaua Boekarest 1.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Malcom Edjouma (Steaua Boekarest) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Darius Olaru met een kopbal.

DOELPUNT FCSB!

• 45'
      Doelpunt! LASK Linz 1, Steaua Boekarest 1. Kopbal van David Miculescu (Steaua Boekarest) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Valentin Cretu met een voorzet.
  • 45'
    De vierde official heeft 2 minuten extra tijd aangekondigd.
  • 44'
    Joyskim Dawa (Steaua Boekarest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Overtreding van Robert Zulj (LASK Linz).
  • 44'
    Corner voor LASK Linz. De bal gaat via Joyskim Dawa over de achterlijn.
  • 41'
    Overtreding van Malcom Edjouma (Steaua Boekarest).
  • 41'
    Sascha Horvath (LASK Linz) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Overtreding van Siyabonga Ngezana (Steaua Boekarest).
  • 40'
    Marin Ljubicic (LASK Linz) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alexandru Baluta (Steaua Boekarest) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 39'
    Schot met links van Malcom Edjouma (Steaua Boekarest) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van David Miculescu.