Wedstrijd afgelopen, Bayer Leverkusen 3, Qarabag 2.

• 90' +10
      Tweede helft afgelopen, Bayer Leverkusen 3, Qarabag 2.
  • 90' +9
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Bahlul Mustafazada (Qarabag) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Kevin Medina met een kopbal.

DOELPUNT LEVERKUSEN!

• 90' +6
      Doelpunt! Bayer Leverkusen 3, Qarabag 2. Kopbal van Patrik Schick (Bayer Leverkusen) vanaf de rechterkant van het doelgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Exequiel Palacios.
  • 90' +5
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Robert Andrich (Bayer Leverkusen) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Florian Wirtz.

DOELPUNT QARABAğ!

• 66'
      Doelpunt! Bayer Leverkusen 0, Qarabag 2. Schot met rechts van Juninho (Qarabag) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Marko Vesovic met een voorzet.
  • 65'
       Wissel bij Qarabag. Toral Bayramov komt in het veld voor Yassine Benzia.
  • 64'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Exequiel Palacios vanuit een dood spelmoment.
  • RODE KAART!

• 62'
      Elvin Cafarquliyev (Qarabag) krijgt een rode kaart.
  • 62'
    Beslissing VAR: kaart opgewaardeerd Elvin Cafarquliyev (Qarabag).
  • 60'
      Elvin Cafarquliyev (Qarabag) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 60'
    Overtreding van Elvin Cafarquliyev (Qarabag).
  • 60'
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 59'
       Wissel bij Bayer Leverkusen. Álex Grimaldo komt in het veld voor Piero Hincapié.
  • 58'
       Wissel bij Bayer Leverkusen. Patrik Schick komt in het veld voor Borja Iglesias.

• 57'
      Doelpunt! Bayer Leverkusen 0, Qarabag 1. Kopbal van Abdellah Zoubir (Qarabag) van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Leandro Andrade.
  • 55'
    Corner voor Bayer Leverkusen. De bal gaat via Bahlul Mustafazada over de achterlijn.
  • 54'
    Corner voor Bayer Leverkusen. De bal gaat via Júlio Romão over de achterlijn.
  • 53'
    Buitenspel Bayer Leverkusen. Odilon Kossounou met de pass, maar Jeremie Frimpong staat buitenspel.
  • 52'
  • 52'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Marko Jankovic (Qarabag).
  • 52'
    Doelpoging van Robert Andrich (Bayer Leverkusen)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 51'
    Corner voor Bayer Leverkusen. De bal gaat via Yassine Benzia over de achterlijn.
  • 50'
    Corner voor Bayer Leverkusen. De bal gaat via Badavi Hüseynov over de achterlijn.
  • 50'
    Doelpoging van Amine Adli (Bayer Leverkusen)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Borja Iglesias.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Borja Iglesias met een kopbal.
  • 47'
    Overtreding van Júlio Romão (Qarabag).
  • 47'
    Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.