Live verslag Panathinaikos - Lens

• 90' +6
      Tweede helft afgelopen, Panathinaikos 2, Lens 0.
  • 90' +4
    Schot met links van Daniel Mancini (Panathinaikos) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 90' +3
      Massadio Haïdara (Lens) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +3
    Fotis Ioannidis (Panathinaikos) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +3
    Overtreding van Massadio Haïdara (Lens).
  • 90' +3
    Schot met links van Massadio Haïdara (Lens) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Andy Diouf.
  • 90' +2
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Florian Sotoca (Lens) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van M'Bala Nzola met een voorzet uit een corner.
  • 90' +1
    Corner voor Lens. De bal gaat via Bartlomiej Dragowski over de achterlijn.
  • 90' +1
    Bart Schenkeveld (Panathinaikos) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +1
    Overtreding van M'Bala Nzola (Lens).
  • 90'
    Doelpoging van Rémy Labeau-Lascary (Lens)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90'
    Schot met rechts van Andy Diouf (Lens) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Przemyslaw Frankowski.
  • 90'
    De vierde official heeft 6 minuten extra tijd aangekondigd.
  • 89'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jhoanner Chávez (Lens) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Florian Sotoca met een voorzet.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Andy Diouf (Lens) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Fotis Ioannidis (Panathinaikos) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Filip Djuricic.
  • 87'
    Doelpoging van Florian Sotoca (Lens)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.