Live verslag St. Gallen - Tobol

DOELPUNT ST. GALLEN!

• 90' +6
      Doelpunt! St. Gallen 4, Tobol Kustanai 1. Kopbal van Albert Vallci (St. Gallen) vanaf de linkerkant van het doelgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Jordi Quintillà met een voorzet uit een corner.
  • 90' +5
    Corner voor St. Gallen. De bal gaat via Albert Gabaraev over de achterlijn.
  • 90' +5
    Corner voor St. Gallen. De bal gaat via Pape-Alioune N'Diaye over de achterlijn.
  • 90' +4
    Doelpoging van Jordi Quintillà (St. Gallen)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +4
    Schot met rechts van Nikolaj Möller (St. Gallen) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Felix Mambimbi met een steekpass.
  • 90' +3
       Wissel bij Tobol Kustanai. Beibit Galym komt in het veld voor Igor Ivanovic.
  • 90' +2
    Overtreding van Ahmed El Messaoudi (Tobol Kustanai).
  • 90' +2
    Konrad Faber (St. Gallen) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 90' +1
    Schot met links van Bastien Toma (St. Gallen) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Felix Mambimbi.
  • 90' +1
    Kopbal van Rui Costa (Tobol Kustanai) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Albert Gabaraev.
  • 90'
  • 90'
    Wedstrijd onderbroken (St. Gallen).
  • 89'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Felix Mambimbi (St. Gallen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Bastien Toma na een snelle counter.
  • 88'
    Doelpoging van Igor Ivanovic (Tobol Kustanai)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Zhaslan Zhumashev.
  • 88'
      Jordi Quintillà (St. Gallen) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 88'
      Rui Costa (Tobol Kustanai) krijgt een gele kaart.
  • 87'
    Rui Costa (Tobol Kustanai) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 87'
    Overtreding van Jordi Quintillà (St. Gallen).
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Essien Ededem (Tobol Kustanai) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links vanuit een dood spelmoment.
  • 86'
    Doelpoging van Radoslav Tsonev (Tobol Kustanai)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 86'
    Ahmed El Messaoudi (Tobol Kustanai) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 86'
    Overtreding van Lukas Görtler (St. Gallen).
  • 84'
      Islam Chesnokov (Tobol Kustanai) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 84'
    Overtreding van Islam Chesnokov (Tobol Kustanai).
  • 84'
    Konrad Faber (St. Gallen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 82'
  • 81'
       Wissel bij St. Gallen. Víctor Ruiz komt in het veld voor Christian Witzig.
  • 81'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Felix Mambimbi (St. Gallen).