Live verslag Brøndby - Legia

DOELPUNT LEGIA!

DOELPUNT BRøNDBY!

• 18'
      Doelpunt! Brøndby IF 1, Legia Warschau 0. Schot met links van Filip Bundgaard (Brøndby IF) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Clement Bischoff.
  • 14'
       Wissel bij Legia Warschau. Claude Gonçalves komt in het veld voor Jurgen Çelhaka , die niet verder kan door een blessure.
  • 13'
    Kopbal van Marc Gual (Legia Warschau) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Patryk Kun met een voorzet.
  • 13'
  • 11'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jurgen Çelhaka (Legia Warschau).