Wedstrijd afgelopen, Lech Poznan 4, Austria Wien 1.

DOELPUNT LECH!

• 45'
      Eerste helft afgelopen, Lech Poznan 1, Austria Wien 1.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Matthias Braunöder (Austria Wien) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Andreas Gruber.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dominik Fitz (Austria Wien) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Reinhold Ranftl.
  • 43'
    Hands van João Amaral (Lech Poznan).
  • 41'
    Overtreding van Manfred Fischer (Austria Wien).
  • 41'
    Michal Skóras (Lech Poznan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Filip Szymczak (Lech Poznan) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dominik Fitz (Austria Wien) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 37'
    Matthias Braunöder (Austria Wien) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Overtreding van Jesper Karlström (Lech Poznan).
  • 35'
    Overtreding van Lucas Galvão (Austria Wien).
  • 35'
    Mikael Ishak (Lech Poznan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • PENALTY GEMIST!

• 35'
    Penalty wordt gered! Manfred Fischer (Austria Wien) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in de rechterbenedenhoek.
  • 34'
      Pedro Rebocho (Lech Poznan) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 34'
    Strafschop Austria Wien. Dominik Fitz lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 34'
    Strafschop veroorzaakt door Pedro Rebocho (Lech Poznan) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 32'
    Overtreding van Michal Skóras (Lech Poznan).
  • 32'
    Reinhold Ranftl (Austria Wien) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 31'
    Schot met links van Matthias Braunöder (Austria Wien) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 30'
    Corner voor Austria Wien. De bal gaat via Pedro Rebocho over de achterlijn.

DOELPUNT OOSTENRIJK!

• 28'
      Doelpunt! Lech Poznan 1, Austria Wien 1. Schot met rechts van Matthias Braunöder (Austria Wien) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 28'
    Doelpoging van Matthias Braunöder (Austria Wien)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Dominik Fitz.